Werkwijze

Tijdens de eerste consultatie wordt een beeld gevormd van je huidige voedingspatroon en leefgewoonten. Een volledige lichaamsanalyse behoort tot de mogelijkheden. Samen wordt een haalbare doelstelling opgesteld in lijn met jouw verwachtingen en/of probleem. Ook een individueel aangepast voeding- of dieetplan kan opgesteld worden. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke situatie en uw wensen.

Gedurende de vervolgconsultaties worden de resultaten besproken, je krijgt tips en extra informatie voor verdere aanpassing en we beantwoorden al je vragen. Dit alles krijg je ook mee op papier om thuis nog eens na te lezen. De frequentie van de opvolgconsultaties is zeer individueel en wordt onderling afgesproken.
U kan altijd bij me terecht voor concrete adviezen en praktische tips. Denk bijvoorbeeld aan geschikte recepten of kookboeken, tips voor specifieke situaties zoals op restaurant gaan, vakanties, feestdagen,… Kortom de diëtiste staat garant voor een verantwoorde aanpak!

Consultaties vinden plaats na afspraak in de praktijkruimte.
Indien u echter de afspraak niet na kan komen dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen, zoniet wordt een consult aangerekend. Bij verdere vragen, aarzel niet om even te mailen.

Privacy
Elke diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie. Uw huisarts ontvangt een schriftelijke rapportage aan het begin en het eind van de begeleiding. Dit ter aanvulling van uw persoonlijk medisch dossier.